L’oferta en tractaments d’emblanquiment dental és molta però per obtenir els millors resultats, de màxima durabilitat i mínima afectació dels teixits dentals i gingivals cal utilitzar productes específics i per part de professionals qualificats. Problemes com la sensibilitat dental (al fred o a la calor) o gingival només poden ser evitats o minimitzats realitzant el procés amb la màxima cura i comptant amb fèrules d’alta qualitat específiques per al pacient realitzades per laboratoris protèsics experimentats com els nostres. L’emblanquiment dental ha de ser sempre un tractament que et proporcioni aquest somriure que somies però sense perjudicar en res la teva salut dental, aquesta és la nostra premissa.
Volem que somriguis amb el millor dels somriures però també que això no et representi cap tipus de molèstia o problema. Per això, a l’hora de fer-te un emblanquiment amb nosaltres pots estar tranquil. En els blanquejaments utilitzats en Clínica Dental Ribera utilitzem materials i compostos de primera qualitat i els nostres professionals van a tenir cura de tu i el teu tractament amb la   experiència i professionalitat que mereixes.
Perquè comprovis el canvi i millora en el color de les teves dents, i ajustar el tractament personalitzadament al teu cas, comptem amb colorímetre digital, que llegeix l’espectre cromàtic de les teves dents abans i després del tractament, donant-te uns valors concrets contrastats. Es tracta d’objectivitat i ciència aplicada en la bellesa del somriure que mereixes.